Wie zijn wij?

SpeakerSessions bestaan uit zes verschillende mensen met verschillende opleidingen die door gezamenlijke interesses bijeen zijn gekomen. Het begon allemaal met het kiezen van de minor marketing van de culturele sector. Hier kregen wij de opdracht om in groepsverband een cultureel evenement of product neer te zetten. Een nieuwe klas met nieuwe mensen en deze groepjes moesten zo snel mogelijk gevormd worden. Een lastige klus als je elkaar nog maar twee tellen kent. Een rondje speeddaten verder (niet om de liefde van je leven te vinden maar om elkaars culturele interesses te ontdekken) hebben wij elkaar als groep gevonden.

Daar begint het avontuur. Zes verschillende mensen, met verschillende achtergronden, ideeën en ieder zijn eigen expertise. Deze smeltkroes van input is tot één geheel gebracht, namelijk: SpeakerSessions. Met SpeakerSessions streven wij ernaar om een zo leuk en uniek mogelijk evenement neer te zetten. Een evenement waarbij verschillende culturele aspecten worden gecombineerd, in een leuke en ontspannen setting om zo een breed mogelijke doelgroep aan te spreken.

Wij geloven dat onze kennis van de sector waarbinnen wij opereren groot genoeg is om een passend cultureel evenement te organiseren dat aansluit op de behoeften van de bezoekers. Ieder zijn expertise draagt bij aan het te realiseren evenement waarbij wordt uitgegaan van de behoeften van de bezoekers, ontwikkelingen in de samenleving en andere aspecten waar wij op kunnen aanhaken.

Momenteel werken wij hard aan de eerste editie van SpeakerSessions en hopen dit in de toekomst voort te zetten naar meerdere edities! En wie wij nou precies zijn?

Laurens Keulen (Communication and Multimedia Design)

Kiara de Krosse (Media, Marketing en Publishing)

Iris Meijer (Culturele en Maatschappelijke Vorming)

Isabelle Bij (Reclame, Marketing en Communicatie)

Frederike Schouten (Reclame, Marketing en Communicatie)

Adna Ljeljak  (Communicatiemanagement)

Plaats een reactie